Dokter Inge De Sutter

Inge is geboren en getogen in Aalst. Na de middelbare school volgde zij haar opleiding tot arts aan de K.U.Leuven. In juni 2013 studeerde ze af als algemeen arts. Twee jaar later in juni 2015 beëindigde ze haar specialisatie tot huisarts. Nadien was zij 2.5 jaar werkzaam in Moorsel. Sinds 22 mei 2018 is zij actief in de huisartspraktijk van Dr. Jean-Marie Van Raemdonck. Na zijn pensioen eind 2018 heeft zij de huisartspraktijk overgenomen.

Zij heeft een aanvullende opleiding in de verzekeringsgeneeskunde behaald, is erkend praktijkopleider door het ICHO en is tevens aangenomen arts voor politie en defensie.

Inge is getrouwd, mama van twee en woonachtig te Aalst.Dokter Jaana Van den Bossche

Op 1 oktober startte Dr. Jaana Van den Bossche in de praktijk. Zij is huisarts in opleiding (HAIO) en zal gedurende 1 jaar werkzaam zijn in de praktijk. Dit betekent dat zij een volwaardig arts is, in opleiding voor de 3-jarige specialisatie huisartsgeneeskunde. Zij zal net als Dr. De Sutter consultaties en huisbezoeken doen en heeft eveneens toegang tot uw medisch dossier. Er is regelmatig overleg tussen beide artsen zodat de continuïteit van de zorg gegarandeerd wordt.